Публични събития

Представления – работилница сценични и приложни изкуства

Представленията в съавторство с децата – резултат от творческа работилница СЦЕНИЧНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА по проект Free Spirit Art вече може да гледате в нашия сайт.

Прочети повече

Free Spirit Art FEST – КИНО Турне online

Късометражните филми, създадени от деца в работилница КИНО по проект Free Spirit Art вече са достъпни за гледане на платформата noblink.bg.

Прочети повече

КИНО Турне по проект Free Spirit Art

Представяне на филмите, създадени от деца пред публика.
Ще имате възможност да гледате творческите продукти, резултат от работилница КИНО по проект Free Spirit Art.

Прочети повече

“Етюди за ангели и хора”

Сценичното представяне на истории – “Етюди за Ангели и Хора” създадоха децата от ОУ “Васил Левски” село Орешене в творческата работилницата по СЦЕНИЧНИ И ПРИЛОЖНИ ИСКУСТВА по проекта Free Spirit Art.

Водещи на работилницата по СЦЕНИЧНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА, село Орешене са Невена Борицова, Иван Николов и Павел Тафраджийски.

Прочети повече

Куклено-музикално представление “Голямата Синя Мечта”

Децата от НУ “Васил Левски” и СУ “Петко Рачов Славейков”, гр. Кричим бяха дейните участници в работилница СЦЕНИЧНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА по проекта Free Spirit Art – подобряване на междукултурното сътрудничество чрез сценични и екранни изкуства.

Своят творчески процес те завършиха с представяне пред публика на
Куклено-музикално представление “Голямата синя мечта”

Прочети повече

Театрална миниатюра “Дарът на Звездата”

Децата от ОУ “Генерал Карцов”, с. Христо Даново, представят Театрална миниатюра “ДАРЪТ НА ЗВЕЗДАТА” – заключителното произведение на работилница по СЦЕНИЧНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА по проекта Free Spirit Art – подобряване на междукултурното сътрудничество чрез сценични и екранни изкуства.

Прочети повече